19. 04. 2024
NovinkySDH

II. ročník Kotlového gulášobraní 10. 9. 2022

Po dvouleté odmlce, kterou způsobila pandemie Covidu se opět uskutečnil  u hasičské zbrojnice II. ročník Kotlového gulášobraní v sobotu 10. září 2022.
Pro tento ročník byly soutěžní týmy Spolek pro Černou Horu, Piccolíno pizzerie, HZS stanice Blansko směna „B“, SDH Žernovník a SDH Černá Hora. Na poradě kapitánů soutěžních týmu bylo rozhodnuto, že vaření začne úderem osmé hodiny ranní. Pravidla zůstala i pro tento ročník stejná jako v prvním ročníku. Jen ve zkratce veškeré ingredience musely býti v syrovém stavu, týmy mohly mít připraven vývar. V osm hodin vše startuje, pod kotli se začalo intenzivně topit a soutěžní družstva se pustila do přípravy svých gulášů, časový limit byl stanoven na třináctou hodinu, kdy guláš musel být připraven k degustaci.
Hodnoticí porota složená s příchozích návštěvníků, kteří si zakoupili hlasovací lístky nakonec rozhodli o celkovém pořadí

1. SDH Žernovník
2. Spolek pro Černou Horu
3. SDH Černá Hora
4. Piccolíno pizzerie
5. HZS stanice Blansko směna „B“

Všem účastníkům děkujeme za předvedené výkony při vaření gulášů, návštěvníkům za podporu soutěžících a příjemnou atmosféru, která celou akci provázela. III. ročník, jak doufáme proběhne řádném termínu bez jakýkoliv přestávek.

HTML galerie Zonerama
HTML gallery: 1

Hynek KOTLÁN

www.hasicicernahora.cz | fb.me/hasicicernahora | instagram.com/hasicicernahora | info@hasicicernahora.cz