19. 04. 2024
NovinkySport

Sportovní družstvo žen – léto 2022

Poslední víkend v červnu se konaly závody Velké ceny Blanenska (VCB) v Ostrově u Macochy, kde se nám bohužel nedařilo a skončily jsme na 7. místě s časem 22,29 s a do celkové tabulky jsme si odnesly pouze jeden bod.

Po týdenní pauze následovaly závody ve Žďáře. Tady jsme se umístily na 3. místě s časem 19,17 s, podmínky byly trochu ztíženy z důvodu silného větru.

V polovině července se konaly závody v Paměticích. Tato dráha je hodně do kopce s převýšením více než 1,5 metrů. Nejlepší čas na této dráze v letošním roce měly holky ze Senetářova s časem 18,10 s. My jsme se umístily na 5. místě s časem 20,11 s.

Velká cena Blanenska se přehoupla do druhé poloviny a po Paměticích následovaly závody v Černovicích, které byly na konci července. V Černovicích se nám vždy dařilo a dokázaly jsme utrhnout i dobré body, což se povedlo i v letošní sezóně. Skončily jsme tu na 3.  místě s časem 18,30 s a odvezly si 6 bodů do celkové tabulky, kde jsme na děleném 3. místě s Bořitovem.

Po týdenní pauze, jsme druhý víkend v srpnu na závodech v Němčicích obdržely 5.  místo s časem 19,11 s. V celkové tabulce ligy se držíme na 3. místě s 29 body. Ještě máme před sebou čtyři závody, které rozhodnout o celkovém umístění v tabulce.

Sportovní družstvo žen - léto 2022

Za sportovní družstvo žen

Libuše Sychrová